Plaats uw feestzaal op www.feestzalenvanvlaanderen.be
De Watermeulen

De Watermeulen

Burchtstraat 160
9150 Kruibeke

Tel: 03 774 37 00 - 03 219 02 92
Gsm: 0475 28 69 50
Fax: 03 219 02 32

Sluitingsdag: Maandag


Vier generaties terug was er in Kruibeke een grote familie Van Raemdonck die in de Kromstraat een boerderij had en land bewerkte. Grootvader Jef ging in het begin van de jaren 1930 op de zelfstandige toer met een beenhouwerij in het centrum van het dorp. Hij kweekte zijn "beestjes", slachtte ze toen nog zelf en wist er in die tijd al overheerlijke vleeswaren van te bereiden. Vader Louis trok in 1960 naar de Linkeroever van 't Stad om in een nieuw woongebied een moderne beenhouwerij te beginnen. Sint Anneke groeide en de zaak groeide mee. Zijn Filet d' Anvers was wijd en zijd bekend.
Zoon Mark werd door de stad zelf aangetrokken en richtte er samen met Myriam een eigentijdse slagerij op. In april 1999 werd de winkel in Borgerhout gesloten en verhuisde de winkel terug naar Antwerpen Linkeroever, De jongste telg, Kenneth is de vierde generatie die zich nu volop inzet in het vak restaurateur. Na zijn opleiding in de hotelschool Stella Maris volgt hij hotelmanagement aan de Plantijn Hogeschool. Hij werkte na zijn opleiding in leidinggevende hotels in Londen.
Jaren werd mee gewedijverd in nationale en internationale vakwedstrijden. Resultaten bleven niet uit. Hierdoor verruimde het assortiment van het bedrijf. Er werd meer en meer aan kant en klare maaltijden gewerkt. Kleine en grote feesten werden aangenomen.

Zalen:

De Watermeulen beschikt over 2 feestzalen: De “Schiphoek zaal”, een zaal van 120 m², heeft een capaciteit voor diners tot 90 personen en voor recepties tot 180 personen, de “Sterhoek zaal”, een zaal van 250 m², heeft een capaciteit voor diners tot 190 personen en vaar recepties tot 350 personen.
Er zijn faciliteiten voor mindervalide personen.

Seminarie of vergaderingen:

De zalen kunnen gebruikt worden voor seminarie of vergaderingen.
Vergaderzalen zijn voorzien van een scherm, draadloze microfoon en aansluitingen voor pc.

De Watermeulen

Tuin:

De Watermeulen heeft een mooie tuin van 70m x 20m met een vijver.
Receptie of barbecue is mogelijk in de tuin.

Kids:

Er is een speeltuin en plaats om buiten een springkasteel te plaatsen


Muziek:

Er is een klank-en lichtinstallatie aanwezig, de klant kan kiezen voor de huis D.J. Of een D.J. naar keuze.

Parking:

Ruime parking voor ongeveer 100 wagens.

Hotel:

Geen overnachting mogelijk.