Home Feestzalen Brussel

Feestzalen Brussel

by Tom CosynsFeestzalen Brussel gezocht? U zoekt een feestzaal in de provincie
Brussel ?

In de nevenstaande lijst vindt u geselecteerde feestzalen. Deze zalen kunnen gehuurd worden voor uw huwelijk, bruiloft, koffietafel, vergadering, verjaardag of andere gelegenheden. De mooiste en goedkoopste feestzalen stellen zich met foto’s aan u voor om u te informeren over de mogelijkheden voor huur van een zaal. Iedere feest zaal biedt naast het verschil in prjis iets unieks in de vorm van een andere sfeer of verhuur mogelijkheden. Daarom loont het zeker de moeite om meerdere feest zalen in uw regio Brussel te bekijken en vergelijken.

Feestzalen Brussel – Feestzaal huren

Snel en eenvoudig contact leggen met een feestzaal of meerdere feestzalen in de provincie Brussel ?

Vink een feestzaal of meerdere feestzalen Brussel aan, vul uw gegevens in en klik op verstuur. Op deze wijze kunt u snel en zeer eenvoudig contact leggen met diverse feestzalen tegelijk. De geselecteerde zalen zullen binnen korte tijd contact met u opnemen en uw vraag over bijvoorbeeld huur of verhuur van een zaal graag beantwoorden. In de advertentie van een feestzaal vindt u verder uitgebreide contactinformatie zoals telefoonnummer, adres etc.

Waar kunt u op te letten bij het huren van een feestzaal?

· Is de zaal groot genoeg? De feestzaal dient uiteraard groot genoeg te zijn maar een overschot aan ruimte doet al snel ongezellig aan. Soms kunnen delen van een feestzaal afgezet worden zodat deze verkleint wordt.
· Verzorgt de feestzaal ook de catering? Is het toegestaan om externe cateraar in te huren?
· Is bediening bij de prijs van de feestzaal inbegrepen?
· Zijn er met de feestzaal duidelijke afspraken gemaakt over de prijs van de drank en welke geschonken wordt?
· Zijn licht en geluid bij de huur van de feestzaal inbegrepen?
· Zijn er mogelijkheden om een dj of orkest te huren en die in de feestzaal te laten optreden?
· Tot hoe laat mag uw feest doorgaan? Tot hoe laat is de bar geopend?
· Zijn er voldoende zitplaatsen? Maakt u ook gebruik van staanplaatsen?
· Is de dansvloer groot genoeg?
· Vaak zijn de genodigden niet bekend in uw regio. Maak het ze gemakkelijk en zet een routebeschrijving op de uitnodiging en gebruik duidelijke pijlen aan de straat om de zaal te markeren.
· Zalen met weinig of geen versiering of decoratie komen ongezellig over. Met wat simpele doeken, balonnen of slingers maakt u van elke zaal een feestlocatie.

Feestzalen Brussel of feestzalen huren Brussel ? Bekijk het resultaat van onderstaande feestzalen te huur in Antwerpen.

U Feestzaal hier?

Ook een vermelding op onze website? Ga naar ons contactformulier, wij contacteren u zo snel mogelijk. Door eenmaal in te schrijven profiteert u dus jarenlang van nieuwe klanten. Laat dit voordeel niet aan uw neus voorbijgaan!


Feestzaal Brussel : dé plek voor uw evenement of feest

Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle feestzalen in de buurt van Brussel. Als u dus op zoek bent naar een feestzaal in Brussel, aarzel dan niet en kom een kijkje bij ons nemen.

 Het vervoer? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken: we beschikken over een ruime parking en zijn ook met het openbaar vervoer vlot te bereiken. Zo speelt de afstand tot onze feestzaal nabij Brussel geen rol. We zijn zelfs beter bereikbaar dan locaties die pal in het centrum van de hoofdstad zijn gelegen.

 Een zakelijke receptie of seminarie? Een personeelsdiner of uitgebreid buffet? Welke formule u ook kiest, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen in onze feestzaal nabij Brussel en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg. Onze prioriteit is dat u tevreden bent en dat u zich niets hoeft aan te trekken op uw dag of avond.

 Afhankelijk van de gekozen formule, zaalopstelling en het aantal gasten kan de capaciteit van de feestzaal nabij Brussel variëren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen. We nemen alles door tot we dát arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden.

 Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte feestzaal en de formule voor uw feest of evenement. Een gezellige en verzorgde feestzaal in Brussel vinden is misschien niet eenvoudig, maar wij bieden u graag ineens drie opties aan. Ontdek hieronder zelf welke zaal voor u het meest geschikt is.


Relevante Bedrijven