Home Feestzalen West-Vlaanderen

Feestzalen West-Vlaanderen

by Tom Cosyns

Feestzalen West-Vlaanderen gezocht? U zoekt een feestzaal in de provincie
West-Vlaanderen ?

In de nevenstaande lijst vindt u geselecteerde feestzalen. Deze zalen kunnen gehuurd worden voor uw huwelijk, bruiloft, koffietafel, vergadering, verjaardag of andere gelegenheden. De mooiste en goedkoopste feestzalen stellen zich met foto’s aan u voor om u te informeren over de mogelijkheden voor huur van een zaal. Iedere feest zaal biedt naast het verschil in prjis iets unieks in de vorm van een andere sfeer of verhuur mogelijkheden. Daarom loont het zeker de moeite om meerdere feest zalen in uw regio Brussel te bekijken en vergelijken.

Feestzalen West-Vlaanderen – Feestzaal huren

Snel en eenvoudig contact leggen met een feestzaal of meerdere feestzalen in de provincie West-Vlaanderen?

Vink een feestzaal of meerdere feestzalen West-Vlaanderen aan, vul uw gegevens in en klik op verstuur. Op deze wijze kunt u snel en zeer eenvoudig contact leggen met diverse feestzalen tegelijk. De geselecteerde zalen zullen binnen korte tijd contact met u opnemen en uw vraag over bijvoorbeeld huur of verhuur van een zaal graag beantwoorden. In de advertentie van een feestzaal vindt u verder uitgebreide contactinformatie zoals telefoonnummer, adres etc.

Waar kunt u op te letten bij het huren van een feestzaal?

· Is de zaal groot genoeg? De feestzaal dient uiteraard groot genoeg te zijn maar een overschot aan ruimte doet al snel ongezellig aan. Soms kunnen delen van een feestzaal afgezet worden zodat deze verkleint wordt.
· Verzorgt de feestzaal ook de catering? Is het toegestaan om externe cateraar in te huren?
· Is bediening bij de prijs van de feestzaal inbegrepen?
· Zijn er met de feestzaal duidelijke afspraken gemaakt over de prijs van de drank en welke geschonken wordt?
· Zijn licht en geluid bij de huur van de feestzaal inbegrepen?
· Zijn er mogelijkheden om een dj of orkest te huren en die in de feestzaal te laten optreden?
· Tot hoe laat mag uw feest doorgaan? Tot hoe laat is de bar geopend?
· Zijn er voldoende zitplaatsen? Maakt u ook gebruik van staanplaatsen?
· Is de dansvloer groot genoeg?
· Vaak zijn de genodigden niet bekend in uw regio. Maak het ze gemakkelijk en zet een routebeschrijving op de uitnodiging en gebruik duidelijke pijlen aan de straat om de zaal te markeren.
· Zalen met weinig of geen versiering of decoratie komen ongezellig over. Met wat simpele doeken, balonnen of slingers maakt u van elke zaal een feestlocatie.

Feestzalen West-Vlaanderen of feestzalen huren West-Vlaanderen ? Bekijk het resultaat van onderstaande feestzalen te huur in Antwerpen.

U Feestzaal hier?

Ook een vermelding op onze website? Ga naar ons contactformulier, wij contacteren u zo snel mogelijk. Door eenmaal in te schrijven profiteert u dus jarenlang van nieuwe klanten. Laat dit voordeel niet aan uw neus voorbijgaan!


 

Overzicht feestzalen West-Vlaanderen

 ’t Tof Steedje

Na hun huwelijk betrokken het jonge landbouwersgezin, Georges en Adeline Segaert-Haeghedoorn deze hofstede. Ze woonden er enkele jaren,maar verhuisden naar de nabijgelegen grotere hoeve. Toen ze de pensioengerechtigde leeftijd bereikten, lieten ze de boerderij aan hun zoon over en bouwden een bescheiden woning in de Kerkebrugstraat. Kort na het overlijden van zijn echtgenote, verhuisde Georges naar het rust- en verzorgingstehuis.

Het hoevegebouw werd te koop gesteld.
Het echtpaar Frank en Nadine Claeys Roelens liet hun oog vallen op het pand, enerzijds om sentimentele redenen (Nadine is de klein-dochter van Georges en Adeline) anderzijds omdat de langgevelhoeve hen geschikt leek om hun droom te realiseren Het gebouw onderging een serieuze face-lift, en het bouwvallig pand werd omgetoverd tot een aantrekkelijke,gezellige mulitfunctionele ruimte,een ontmoetingsplaats, waar het aangenaam vertoeven is, temidden van een oase van rust… 


Werkplek huren

Wie voor Greenhouse kiest, kiest voor meer dan gewoon een werkplek.

Je geniet hier altijd van de onderstaande diensten, ongeacht of je een kantoor op maat huurt, vanuit een serviced office werkt, of de coworking spaces gebruikt.