Partytent huren

partytent huren temse | Blitzz Tenten en Feestmateriaal

U zoekt partytenten en wil een tent huren in Temse? Dan bent u bij Blitzz aan het juiste adres. Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven.  Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt,  is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting,… Parkbank huen

Verhuur van tenten en feestmateriaal • J&F Tent & Party Rent – Aalst

Voor het huren van professionele, witte kader- & plooitenten alsook bijhorende materialen kan u bij onze firma J&F Tent & Party Rent terecht. Voor het organiseren van een communiefeest, trouwfeest, babyborrel, receptie, eetfestijn, tuinfeest of ander evenement, kan u bij ons al het nodige feestmateriaal vinden. Ook helpen of adviseren wij u graag verder voor het huren van artikelen die niet tot ons assortiment behoren.
mortex plaatsen

Fiesta Rent – Tentverhuur – Sint-Niklaas

  • Fiesta-rent zorgt voor al uw feesten, van een huwelijksfeest, evenement, bijeenkomst, optredens, of party maken wij een succes.
  • Daar wij veel producten en ervaring op stock hebben kunnen wij van uw feest of evenement een geslaagd geheel maken.
  • Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen.
  • Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
  • U kan onze borden en bestekken ook vuil terugbrengen en door onze diensten laten afwassen. Sleutel op de deur bouwen

Feesttenten huren: Feesttent voor diverse evenementen – Boels

Een sfeervolle tent is beeldbepalend op een evenement. Bij Boels Party & Events beschikken we over diverse typen tenten die uw gasten beschermen tegen de weersinvloeden. Zo kunt u onder meer kiezen tussen een basic witte partytent, maar kunt u uw evenement ook een klassieke tint geven door gebruik te maken van de Royal Ivory. villabouw

Fun verhuur

Een partytent is het middel bij uitstek op de genodigden op een buitenfeest of receptie te herbergen. Een easy up partytent of een plooitent biedt op een aangename manier bescherming tegen zowel de zon als de regen.  Ze zijn bovendien makkelijk op te zetten en af te breken. Rijschool den haag

Op het verhuurplatform van Fun kan je je partytent online bestellen. Naast de klassieke partytent 3×3 meter is de pagode tent een mooie afwisseling. Wie meer ruimte nodig heeft, kan meerdere opvouwbare partytenten met elkaar verbinden via een speciaal ontworpen dakgoot. Partytenten met of zonder zijwanden zijn geen overbodige luxe op elk feest.

Belangrijk:kies voor je verder gaat eerst je postcode links in het filtermenu. Niet duidelijk? Hier zie je hoe het moet >.